Small Belgium: Market

Vorige zaterdag kon ik de zaterdagse markt op het theater plein vastleggen om zo in mijn “small Belgium” project te steken. Dankzij de vriendelijke mensen van Het Paleis mocht ik vanaf het dak van Het Paleis fotograferen.(Specifieke dank aan Barbara, Mark en Cien.)

Hierbij zonder meer de animatie (best fullscreen in HD):

In totaal vertoefde ik 3,5uur op het dak en nam ongeveer 1 foto elke 2-3 seconden. In totaal komt dit neer op een 5000 beelden (de eerste scènes zijn sneller getrokken.) Door de wind en tocht was dit een wel zeer koude bedoeling, voor het eerst verlangde ik zelfs naar handschoenen.
Voor de nabewerking gebruikte ik voor het eerst enkel “after effects” en koos ik er voor om GEEN tilt shift effect op de animatie te plaatsen. Misschien dat ik op deze keuze later terugkom maar voorlopig ben ik tamelijk tevreden!

Advertisements

One response

  1. lore

    hehe, leuk om te zien. soms lijkt het of de marktbezoekers rond de kraampjes dansen. Daarna vond ik het tof hoe de kramers opruimen, en de vrachtwagens geladen worden. Maar zo’n mooie eindpunt had ik niet verwacht; de oranje voertuigen zijn de ballerina’s van het transportwereldje!

    September 23, 2011 at 3:47 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s