Romantische sfeer

Duo portret in romantisch sfeer luidde één van mijn opdrachten. Hierbij enkele resultaten van de shoot met Melis en Tom ..

Passie..

Advertisements

3 responses

 1. Claus s

  Beestige foto’s jappe. Kgan u trouwens aanraden bij 2 collega’s vd bureau die gaan trouwen volgende maand. Voor de bruidspaar foto’s gaan ze wss nen andere fotograaf willen ma voor de ceremonie enzo kannek is proberen zien da ze u ni kunne gebruike ^^. Age wilt e

  April 20, 2011 at 6:19 pm

 2. Helena

  Hey Jasper,

  Ik ben Helena, en ik ben de vriendin van Xavier die gaat trouwen op 10 september dit jaar. Hij heeft mij jou mailtje laten lezen, ook wat de prijzen betreft. We zouden onze fotograaf graag van bij het begin erbij hebben. Om 10u worden we op het gemeentehuis verwacht, daarna, tegen 10u45 de kerk. In de namiddag is er tijd voorzien om wat foto’s te trekken met de familie en daarna met ons als koppel alleen. We hadden ook graag gehad dat de fotograaf de receptie ook kon vastleggen. Zou jij kunnen laten weten hoeveel jou prijs zou zijn, en of jij zou kunnen op 10 september.
  We hebben voorlopig aan iemand anders gevraagd of hij het zou kunnen doen, maar die weet volgende week te zeggen of hij kan, de kans zit er in van niet. Maar ik laat jou zeker weten of hij kan of niet.

  Groetjes

  Helena

  April 22, 2011 at 6:47 am

 3. Pingback: The bear and Redkapken « Jasper Léonard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s